Käytiin ukon kanssa sivistämässä itteämme oikein teatterissa :)

Ystävänpäivän kunniaksi käytiin Helsingin Kaupunginteatterissa kattomassa Spring Awakening-musikaali. Kovasti molemmat siitä tykättiin vaikka näytelmän aiheet olikin rankkoja. Näytelmässä käsiteltiin hyvin suoraan mm. nuorten itsemurhia, teiniraskauksia ja insestiä. Ei uskoisi että näytelmän alkuperäinen versio on kirjotettu jo 1800-luvulla, niin ajankohtaisia sen aiheet vieläkin oli.

Seuraava kulttuuripläjäys on 5.3. kun mennään Järvenpäähän kattomaan Stan up- keikkaa :) Keikalla esiintyvät: Heli Sutela, Jacke Björklund, Sami Hedberg. Ei olla kumpikaan aikaisemmin moisella keikalla oltu mutta luvassa on ainakin esiityjistä päätellen aikamoista huumorin ilotulitusta :)

Ja suurena ilosanomana ilmoitan että perheesemme on tulossa perheenlisäystä :) Oikein suloisessa ja karvaisessa muodossa :D :D PeikkotyttöMennikäinen tuossa eilen laitteli viestiä että olisiko meillä tarjota kotia pienelle kissanpennulle. Hetken aikaa jouduin käymään keskustelua ukon kanssa asiasta (siis keskustelu meni: meille tulee kissanpentu, vastaväitteitä ei ote vastaan). Meille sitten muuttaa maanantaina uusi kisu :) Ja kuvia tulee toki heti kun vaan pääsen niitä kotikoneelta laittamaan.

Ai niin vielä yksi asia... mut on vallannut hirmuinen talokuume :D :D Ois ihanaa päästä asumaan vihdoin ja viimein omakotitaloon, oon kurkkuani myöten täynnä kerrostalobunkkerissa asumista!! Ja löysin jopa aivan ihanan talokin netistä... Tosin se sijaitsee Anttolassa :/  Se olis just sellanen ihana rintamamiestalo jossa on isolla pihalla omenapuita ja marjapensaita. Siis aivan täydellinen unelma!! TAHTOO!!!!! (no jos nyt realistisia ollaan niin tässä elämäntilanteessa meillä ei ole ukon kanssa mitään mahiksia sellaista taloa hankkia mutta ainahan sitä saa haaveille ja unelmoida.) Ehkä sitten muutaman vuoden päästä...