On se vaan niin hiton kivaa hommaa tuo ajaminen :)  Elisen ja tän päivän aikana on tullut sellainen kuus tuntia kieputtua tien päällä ja sen kyllä huomaa kun on niska ja hartiat jumissa. Rennon ajoasennon löytäminen on vielä hankalaa, millon mikäkin paikka puutuu. Samoin oikeanlaisen vaatetuksen löytäminen on omanlaisensa operaatio. Eilen oli kuuma kun oli kaikki ajokamat päällä, no tänään sit aattelin et jätän paksummat hanskat kotia kun näytti siltä että tulee yhtä lämmin päivä kun eilen... No ei tietystikään tullut ja hetkittäin oli sormille ärsyttävän kylmä.

Kaveri oli ostanut itelleen custom-pyörän ja ai hitto se oli hieno!! Mulla on haaveissa Honda Shadow, sit joskus kun voin olla varma että osaa ajaa sellaisella :)
Tuo Pedro on ihan loistava pyörä harjotteluun, kevyt ja näppärä  mutta kuitenkin ihan  tehokas (joskus tuntuu että vähän liiankin tehokas...)  Muistaa vaan ottaa käännökset yms rauhallisesti eikä edes lähe kokeilee rajojaan vielä, siitä se sit ajotaito kehittyy.

Tänään huomas kuinka ärsyttäviä jotkut kotilokuskit (siis autoilijat) voi olla, roikutaan ihan takarenkaassa kiinni ja ohitetaan peilit kylkiä hipoen. Ja sit yleensä jäädään nyhjäämään siihen pyörän eteen... Mikä ihme siinä on ettei prätkäkuskeja voida kohdella samalla tavalla kun muita kotilokuskeja? Onko takana kateutta siitä ettei ole omaa pyörää niin sitten pitää vähän kiustata niitä joilla pyörä on. Näiden parin ajokerran jälkeen tuntuu että moottoripyörä on jolleikkin kuin punainen vaate, ohi pitää päästä tai muuten vähän kiustata. Ärsyttävää!!

Mut se mikä on NIIN hieno on se kun vastaantulevat motoristit moikkaa :) Siinä tulee sellainen hieno fiilis että kuuluu johonkin porukkaan.  Ja hienosti on keltanokka otettu joukkoon mukaan, vinkkejä ja neuvoja saa ja aina on joku valmis auttamaan kun on tarvis.

On se ajaminen vaan niin mukavaa hommaa!!