Niin paljon on ollut tekemistä ja touhuamista ettei tänne ole yhtään ehtinyt kirjotella moneen viikkoon. Menneisiin viikkoihin on mahtunut syntymäpäiviä, kursseja, keikkoja, kylpyläreissuja ja vaikka mitä. Kylpyläreissu Flamingoon oli oikein onnistunut, hoidot oli ihania ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Hoitojen jälkeen olin ystäväni kanssa niin rentoutuneita että meinattiin tilata taksi kotia :D Seuraavana yönä kyllä uni maistui. Todennäköisesti tulemme ystäväni kanssa vierailemaan kylpylässä toistekin :D Oli aivan ihana kun pääsi nauttimaan kaiken kiireen keskellä hetkeksi ihan vaan olemisesta ja hemmotteluhoidoista.

Kahdella keikalla tuli käytyä, jäähallilla oli CoB, Machine Head ja Slipknot ja Tavastialla Monster Magnet. Hyviä keikkoja molemmat, tosin Headin keikka ei olla parhaassa mahdollisessa paikassa koska puolityhjä kenttä näytti todella tyhmältä bändin edessä. Keikka oli kuitenkin loppuunmyyty mutta en kyllä tiedä mihin kaikki liput oli mennyt koska halli ei todellakaan ollut täynnä. Monstereiden keikka Tavalla oli kyllä hyvä, kotia tosin pääsin vasta kahden aikaan yöllä, onneksi olin vaihtanut duunissa seuraavan päivän vuoron iltavuoroksi.

Nyt sitten on hyvä tälläisessä kauheassa syysmyrkyssä odotella lomaa, siihen ei enää ole kun pari viikkoa aikaa!! Kuinka ihanaa onkaan päästä makoilee lämpimälle rantahiekalla, lukee hyvää kirjaa ja vaan nauttia lämmöstä ja auringosta. Ihanaa!!!! 

Loman jälkeen alkaakin sitten joulun odotus. Ekat joulukortit ja -koristeet on jo tehty :) Ja joululahjatkin on jo valmiiksi katsottuna, sitten vaan veronpalautuksista käyn ne kaupoista hakemassa :)