Kävin tänään viimeistelemässä ajokamani ajokengillä ja hanskoilla. Paketin hinta on normaalisti reilu 200e  mutta mukava myyjätyttö lupasi laskea siihen kunnon alennuksen koska pyöräni on ostettu samasta liikkeestä. Tuollaiset popot tuli ostettu, eikös olekin tyylikäät :)

1474069.jpg

Hanskat nyt oli sellaiset normi-ajohanskat, goretex-kalvolla jne. Mutta jostain syystä niillekin hintaa löytyi melkein 80e. No kerrankos sitä ajokamat ostaa ja ostaa  sitten kerralla kunnolliset. Ajotakki ja -housut kyllä jo löytyvät mutta haaveissa olisi saada nämä: 1474130.jpg
 
Vakuutukset kävin vaihtamassa Pohjantähdestä Tapiolaan, hinta tipahti melkein 300e!!! Mitä me tästä opimme:  aina kannattaa kilpailuttaa! Tosin jäi vakuutuksille vieläkin hintaa melkein 800e vuodessa.  Vakuutuspaketti on kyllä kattava: liikennevakuutus ja täyskasko. Täyskasko korvaa jopa ajovarusteet.

Liikkeeseen ilmoitin että laittavat pyörän kevätkuntoon ensi viikoksi, vakaa aikomus on hakea pyörä tien päälle ensi viikon lopulla. Vähän jännittää (okei okei, myönnetään, jännittää ihan vitusti) lähteä tien päälle talven jälkeen, varsinkin  kun ajoin kortin vasta pikkasen ennen pakkasia ja ajokokemus jäi autokoulun ajotunteihin. Kaikki enemmän ajaneet ovat kyllä lohduttaneet että kunhan pyörän saa liikkeelle niin ajotaito muistuu mieleen... Nooh... täytyy tuo kai uskoa, tosin mentaaliharjoituksia on tehty paljon ja reitti työpaikallekin on ajettu läpi jo monta kertaa mielessä.

Nyt sitten vaan kaikki peukut pystyy että sää jatkuu näin aurinkoisen kun tänään ja tiet olisi kuivat ensi viikolla.