Onpa edellisestä kirjoituksesta kulunut aikaa!!  Juhannus juhlittiin loistavassa seurassa saunoen ja grillaten. Taas oli ruokaa kun pienelle armeijalle mutta kyllä sitä tulikin sitten syötyä oikein kunnolla. Ja ruuan päälle kunnon löylyt niin alko porukka hyytyä ennen aikojaan :D :D  Lauantai menikin sitten nukkuessa ja voimia kerätessä seuraavan päivän Linnanmäen reissua varten :)

Sunnuntaina tosiaan oltiin ukon ja ystävän kanssa Linnanmäellä. Harmillista oli ettei ukko voinut missään laitteissa käydä selkävaivojensa takia :(  Mä sitten kiepuin laitteissa ystäväni kanssa koko rahan edestä, olo oli kun kakaralla kun juostiin laitteesta toiseen ja mitä hurjempi laite niin sitä parempi :D :D  Ja totta kai ne pakolliset hattarat ja vohvelit piti syödä :) Järkyttävän kallista vaan kaikki, hattarakin maksoi 3 euroa!! On siinä teelusikallisella sokeria järkyttävän suuri kate... Kilon paketti sokeria maksaa kaupassa about euron... ja siitä kun laskee montako teelusikallista siitä tulee sokeria niin katteet on tosiaankin kohdallaan. Ja hattarahan tehdään ihan tavallisesta kidesokerista, ei ole edes mistään extrahienosta sokerista.

Tiistaina käytiin kattomassa ukon kanssa Tennispalatsissa uusin Indiana Jones.... voi mikä pettymys se oli!! Ei mun odotukset sitä kohtaan mitkään suuret ollut mutta eipä ne pienetkään odotukset täyttynyt. En viitsi enempää spoilata elokuvan juonta mut sen sanon että ehdottomasti surkein juoni koko Indy-sarjassa. Oikein harmitti tuhlata rahaa moiseen roskaan, leffasta huomasi niin hyvin että se oli suurimmalta osin tehty bluescreenin edessä, huonoja trikkejä yms.  Leffan alku vaikutti ihan hyvältä, sellaiselta vanhan kunnon Indyltä. Leffan edetessä juoni alko mennä niin koomisen naurettavaksi ettei voinut kun toivoa et olisi ollut leffan alternative-endin versiota katsomassa ja oikea juoni olisi ollut jotain aivan muuta. Nyt jään sitten mielenkiinnolla odottamaan että millainen leffa uusin Narnia tulee olee, toivottavasti huomattavasti parempi kun tuo Indy.

Kesäkuu kun alkaa olla loppupuolella niin ajatukset vaeltaa jo tulevassa kesälomassa, heinäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin saan vaan löhötä ja naatiskella Suomen kesästä, ei ole väliä vaikka vettä tulisi taivaan täydeltä (no okei, kyllä se vähän harmittais) loma on kuitenkin aina loma!! Mitään suunnitelmia ei oikeastaan ole tehty, fiilispohjalta mennään. Pyörän kanssa totta kai pitää päästä tien päälle mahdollisimman paljon :) Nyt on ollut niin kurjat sadesäät että Pedro-reppana on ollut lähes yksin pihalla säiden armoilla ilman että ois päässyt kunnolla nielee pölyistä asfalttia. Mutta sen minkä ajaa on päässy niin oon siitä kyllä täysin rinnoin nauttinut!! Ei sitä vapauden tunnetta voi edes sanoin kuvailla, se pitää itse kokea :)