Olipas oikein mukavat joulupyhät :)

Lahjoja tuli ihan mukavasti ja kaikki hirmuisen ihania, jouluruokaa tuli kerrankin syötyä kohtuudella (mitä nyt juustolautasen kanssa meinas mennä kontrolli). Joulun parasta antia oli ehdottomasti oleilu ukon kainalossa sohvalla kattomassa leffoja, syödessä nameja, ja ottaen toooooooooosi rennosti :) 

Kissat ei kaatanut kuusta kertaakaan!! Kyllä ne vähän sitä totta kai maisteli ja kaikki alaoksien pallot sai kyytiä, mutta kuusi pysyi kun pysyikin pystyssä!! Kissat oli niin kiltisti että nekin sai joululahjan, ison kasan kissanminttunaksuja ja uusia palloja ja leluhiiriä.

Nyt sit on muutama päivä duunia ja sit tulee lauma frendejä viettämään uutta vuotta kera rakettien ja hyvän syötävän :) Maltan tuskin odottaa et pääsen paistamaan rosetteja ja syömään perunasalaattia nakkien kera, nam!!

Ja sit uuden vuoden jälkeen totta kai pitää aloittaa se pakollinen laihdutushössötys jne. NIIN VARMAAN!! En aio luvata mitään koska en halua ottaa ittelleni mitään stressiä jostain typeristä: mä en syö karkkia puoleen vuoteen- lupauksista.

Ainoa harmillinen asia tähän vuoden loppuun on se että ukon sairausloma jatkuu näillä näkymin vielä vuoden :( :(  Sen takia joudutaan siirtämään/muuttamaan muutamia suunnitelmia mutta toivottavasti niitä ei kovin paljon jouduta lykkäämään... Ei koskaan pitäis näköjään suunnitella mitään... Kuten sanontakin kertoo: Jos haluat saada Jumalan nauramaan, kerro hänelle suunnitelmistasi!!

Mutta nyt siis mukavaa uuden vuoden odotusta kaikille jos ei täällä sitä ennen enää törmätä :)