Pari viikkoa pitäisi vielä jaksaa duunissa puurtaa... Tuntuu että töitä on aivan jumalattomasti vaikka yli puolet lääkäreistä on jo lomilla. Paperihommat pitää hoitaa alta pois ennen lomia ja sitä paperia sitten riittääkin... Vaikka melkein 95% potilasasiakirjoista on jo sähköisessä muodossa niin vielä löytyy niitä vanhan koulukunnan lääkäreitä jotka tulostavat kaiken paperille. Niitä lippulappusia sitten pitää yrittää survoa jo ennestään täynnä olevaan arkistoon...Ei sitten yhtään mun hommaa!! Paperipöly käy nenään ja käsiä alkaa kutittaa :(  Pyydettiin jo pomoltakin että joku kesäapulainen ois voinut tulla hoitaa arkiston kuntoon mutta ehdotus ei ottanut oikein tuulta purjeisiin, tylsä homma. Ei sitten auta muu kun ite aina välillä hautautua sinne arkiston pölyjen sekaan.

Kesälomalle ei ole oikeastaan mitään suunnitelmia vieläkään, paitsi että varasin itelleni tandem-laskuvarjohypyn :D :D JEEEEE!!! Oon niin pitkään siitä haaveillut ja nyt se toteutuu, pikkasen oon jo täpinöissä sen takia :)  Hyppypäivä on 24.7. ja hyppy suoritetaan Hangossa. Ja kesäloma alkaa oikein oivallisesti Iron Maidenin keikalla :) Voiko olla parempaa tapaa aloittaa kesälomaa???

Nyt vkonloppuna pitäis vihdoin ja viimein saada partsi kuntoon, nyt partsilla vallitsee aikamoinen kaaos... Ukko maalasi yhtä tuolia kirkkaan punaiseksi ja voitte uskoa miltä koko partsi näyttää sen jälkeen. Ennen jokseenkin valkoinen partsi on nyt suloisen punainen... Joo tykkäänhän mä punaisesta väristä mutta ei se oikein partsille sovi. Maali on vielä sellaista ettei se ole betoniin jäänyt kunnolla kiinni vaan sitä on kulkeutunut sitten sukissa ja kissojen tassuissa ympärin kämppää. Jopa tv:n kaukosäädin on hennon punainen!! On siinä ukolla siivoaminen kun saa kaikki paikat puhtaiksi :D :D

Onneksi on perjantai ja vkonloppu on jo ovella... huomenna aion nukkua pitkään :D :D