Auringon alkaessa paistaa päivä päivältä enemmän alkaa katsella kämppäänsä sillä silmällä, tuon vois vaihtaa, ja tuon... Tuota vois vähän modifioida ja tuo menee kokonaan uusiksi. Keväällä on aina kiva ostaa jotain uutta ja keväistä, sen ei tarvi olla edes mitään kallista, kunhan vaan on kaunista ja keväistä. Tämän vuoden projekti on parveke, se pitäisi ihan ekana laatoittaa. Osais vaan päättää että millaisella laatalla :) Oli laatta millanen tahansa niin se on takuulla parempi kun nykyinen kylmän valkoinen maali joka rapisee irti joka paikasta.

Pää on täynnä ideoita mutta kun kaikkea ei voi toteuttaa niin tässä sitten pähkäilen että mitä tyylisuuntaa partsille laittaa :) Kaikkea kivaa on löytynyt kaikenmaailman kuvastoista mutta pitää yrittää pitää joku järki päässä että mitä sinne hankkii: Tarkotushan ois että sinne mahtuis jopa pari ihmistä kaikkien koristeiden sekaan :)  Pari hyllyäkin ois kiva saada, niihin vois sitten laittaa kukkapurkkeja yms. Ja yrttejä pitää laittaa kasvamaan, ainakin basilikaa, oreganoa, tilliä ja ruohosipulia. Sitruunamelissakin vois olla aika hyvä valinta, sitä vois käyttää kakuissa koristeena jne. Ainoa ongelma on miten suojella kasvit kissoilta, ne peijakkaat syö kaikki kasvit kaktuksista lähtien :(  Mikään kasvi ei niille ole pyhä. Onpahan nuo jyrsinyt mun muovikukatkin ihan palasiksi. Mutta ostapa niille sitä kissoille tarkotettua heinää, ei kelpaa ollenkaan. Mutta kai se on niin että kaikki kielletty on kivaa, kissoillekin.

Laatotuksen lisäksi ois kiva saada joku vesielementti partsille, ongelmana on vaan haihtuvuus. Partsi on lasituksen ansiosta todella kuuma kesäisin ja jostain pikkuisesta suihkulähteestä vesi haihtuisi alta aikayksikön. Ja parvekkeen lasitusta ei oikein voi pitää kunnolla auki kissojen takia. Katinroikaleilla kun on tapana käydä vierailulla naapurissa partsin kaidetta pitkin. Ei ole kerta eikä kaksi kun olen kattia tai katteja käynyt naapurista kyselemässä, no onhan se tietysti tapa tuokin tutustua pitää yhteyttä naapureihin :D :D
Muutaman kerran katit on luulleet osaavansa lentää... kolmennesta kerroksesta kierteellä alas... No eihän niille tietenkään siipiä ole selkään kasvanut ja lentoharjoitusten tuloksena on ollut kadonnut katti. Niitä on sitten etitty milloin mistäkin talon alta jne. Onneksi koskaan ei ole mitään pahempaa sattunut, aina on katit kotia saatu, mitä nyt vähän säikähtäneitä ja häntä pörhöllä. Vaan eipä noi vieläkään ole oppinut etteivät kissat osaa lentää, aina keikutaan kaiteella jos siihen on mahdollisuus.

Ilta on jo pitkällä mutta taidan vielä mennä hetkeksi  istuskelee partsille ja vielä vähän suunnittelee lisää partsin uutta ilmettä. Kevätillan yöhämärät on inspiroivaa aikaa.