Huh, alan todellakin olla vanha kun yhden päivän juhlimisesta pitää toipua monta päivää :D :D 

 Juhlat oli onnistuneet vaikkakin vettä sato kaatamalla ja sade vesitti osan suunnitelmista. Grilli oli kuitenkin kuumana ja sapuska teki hyvin kauppansa. Päätettiin vielä illan päätteeksi lähteä ajelee kaverin uudelle Mersulla :D :D siinä se sitten menikin koko yö ajalessa :) Pojille sitten vielä iski nälkä kotimatkalla ja kiepahdettiin kotia grillin kautta :) Nyt sitten voi meijän rappukäytävästä seurata missä lauma on kulkenut kun joka toisella askelmalla on jotain kebe-kastiketta tai salaatinjämiä :D :D

Lahjat oli enemmän kun mieluisia, kiitos niistä kaikille rakkaille ystäville :) Ukkoni totta kai veti pisteet kotia ja oli ostanut sellaisen lahjan mitä olen jo pitkään toivonut. Aivan ihanan rannekorun, johon voi vaihtaa paloja ja koota niistä oman elämäntarinansa. Linkistä löytyy kuva korusta:   http://www.nomination.com
Toinen erittäin ihana lahja oli metallinen ruusu, kerrankin kukka joka ei kuihdu tai jota kissat eivät syö :D :D Pitäisi vielä viedä se kaiverrettavaksi kun ystäväni ei ollut osannut mitään tiettyä tekstiä siihen kaiverruttaa.

Juhlat on siis juhlittu mutta ois pitänyt pyytää vielä joku synttärilahjaksi siivoo kämppä :)  Ei oo vielä jaksanut keskittyä moiseen puuhaan, suurimmat tiskin on sentään koneeseen laitettua :D  Pari muovipussia ois pulloja ja tölkkejä kauppaan menossa, saa niistä ihan mukavat juhannusruokarahat :) Tosin grillattavaa jäi vähän ylikin niin ei paljon makkaroita tarvi ostaa jussia varten. Ukko nauro kaupassa et ollaanko me armeijalle ruokaa ostamassa kun käytiin tarjottavia ostamassa perjantaina. No onhan se parempi et sapuskaa on riittävästi kun se että joku jäis ilman santsikierrosta :)

Synttärit on juhlittu ja keskitytään odottamaan seuraavaa juhlaa eli jussia :) Toivottavasti säät hellii auringolla kun tiedossa on pitkä vapaa vkonloppu :)