Vuositarkastus hammaslääkärissä ja reikiä nolla :D  Pari alkavaa oli mutta ei onneksi mitään porattavaa. Hammaskiven raaputtivat siinä samassa pois, että se on kauheeta hommaa!! Selkä hiestä märkänä makaat puoli tuntia ja kuuntelet metalli-instrumentin kirskuntaa hampaiden pinnalla. Mut on se palkitsevaakin, mikä ihana tunne kun hampaat on oikein kunnolla puhdistettu :) Kesälomapuhdistus :)

Suomessa sääennustukset lupailee vihdoinkin helteitä, kelpaa mulle vallan hyvin :) Onhan tässä vielä monta viikkoa kesälomaa!! Vaikka Suomessa on kesäkelit vasta alussa niin juuri tuli uutisissa juttua että Lontoossa Selfridgesin tavaratalossa on jo aloitettu jouluvalmistelut!!!! Siis aivan oikeesti... heinäkuussa!!! Herranjumala sentään, kyllä mäkin joulua rakastan jne mutta rajansa kaikella!! On riittävän ääliömäistä että koulutarvikkeita aletaan kaupata jo kesäkuun lopussa mutta että joulutavaroita heinäkuussa.... Huh huh!!
Hyvää joulun odotusta kaikille!! Eihän siihen ole enää kun 22 viikkoa :D :D Melkein jo kuulen tiukujen helkkeen ja tunnen kinkun tuoksun nenässäni....

Ei vaiskaan, nauttikaa nyt ihmeessä vielä noista luvatuista helteistä ja auringosta, kyllä se talvi sieltä vielä tulee.