Tän päivän Iltalehdessä oli uutinen joka todella laitto miettimään ihmiselämän raadollisuutta ja sitä kuinka yksilökeskeinen yhteiskunta nykyään on. Kaikki tuntuu vaan tuijottavan omaa napaansa nykyään ja lähimmäisten auttaminen yms. koetaan lähinnä painolastina kiireisessä maailmassa. Moni sortuu varmasti ajattelemaan että kyllä joku toinen sukulainen huolehtii siitä kaukana asuvasta tädistä tai kyllä siellä varmaan edes kotipalvelu joskus käy. Näin sitten voi käydä kun vastuuta lähimmäisistä siirretään joko tietoisesti tai tiedostamatta aina jollekin toiselle osapuolelle. Toista se oli ennen kun edes kylän juoruakat tiesivät kaiken mitä kylässä tapahtuu...

Kerrostalosta löytyi muumioitunut mies

8.10.2008 12:12

Miehen ruumis oli maannut asunnossa runsaan vuoden.

Vantaan Martinlaaksossa sijaitsevasta kerrostalosta löytyi tiistaina muumioitunut ruumis. Poliisin mukaan kyseessä on asunnon haltija noin 64-vuotias mies.

- Mies oli kuollut luonnollisesti, mitään rikosta ei epäillä tässä vaiheessa, kertoo Juha Juurinen Vantaan poliisista.

Mies on ilmeisesti ollut kuolleena elokuusta 2007 lähtien.

- Hänelle ei näytä olevan lähisukulaisia tai tuttavia, toteaa Juurinen.

Ruumiin löysi huoltomies.

Ei oikein edes pysty käsittämään kuinka joku ihminen voi olla niin yksinäinen ettei kukaan kaipaa häntä yli vuoteen!!! Ei sukulaisia eikä ystäviä jotka edes joskus kyselisi kuulumisia. Tuntuu että nykymaailma mahdollistaa tälläiset muumiotapaukset liian helposti. Laskut menee suoraveloituksena, työpaikkaa ei välttämättä ole tai eläke juoksee säännöllisesti rahaa tilille jne. kukaan ei kaipaa, ei edes ulosottomies!! Herranjumala kuinka kauheeta tuollainen!!

Taidankin tänään töiden jälkeen tehdä soittokierroksen sukulaisille ja ystäville ja kysellä kuulumisia.