Meni sitten eilen melkein koko päivä migreenin kourissa sängyn pohjalla. Aamulla duuniin lähtiessä tuntu olo jo vähän höntiltä ja sittenhän se migreeni iski kunnolla päälle kun hetken aikaa duunissa olin. Alko kirjaimet siihen malliin hyppiä silmissä että katsoin parhaakseni lähteä kotia lepäämään. Junassa silmät tiukasti kiinni koko matkan toivoen ettei ala oksettaa. Kotia päästyä sit samantien peiton alle, kaikki valot kiinni ja täyshiljasuus. Neljän tunnin unien jälkeen heräsin sen verran että sain ilmotettua itseni kolmeen eri jumpparyhmään :) Viikko-ohjelma on sitten maanantaina ja torstaina vesijumppaa ja keskiviikkona kuntonyrkkeilyä :) :) Eipähän tarvi miettiä mitä sitä iltaisin tekisi... Ja pieni toive olis että saisin vihdoin ja viimein itelleni edes jonkinlaisen peruskunnon :D :D Vesijumppa on ainoa liikuntalaji johon voin sanoa hurahtaneeni, yleensä kaikenlainen liikunta on ollut mulle kauheeta pakkopullaa. Loppuilta menikin sitten enemmän ja vähemmän unten mailla.

Jostain sitä unta löyty vielä koko yöksikin ja tänään aamulla sitten kyllä olo olikin sen mukainen että on tullut vähän nukutuksi :) Aloitin päiväni rattoisasti tappelemalla Kelan kanssa mieheni sairauspäivärahoista ja taisin joutua Kelan mustalle listalle kun olin aika paha suustani... :D :D

Ja näköjään Kelan kanssa saa tapella myös töissä... Ei millään pahalla mutta mikä helvetti sitä virastoa vaivaa kun kaikki asiat pitää tehdä niin perkeleen vaikean kaavan mukaan. Byrokratia ja paperisota on ilmeisesti elinehto Kelassa. Kai Kelan virkailijoilta loppuisi työt ilman tuota kaikkea täysin turhanpäiväistä paparinpyöritystä ja pilkunnussimista. Tässäkin työn puitteissa tehdyssä hermojen kiristelyssä oli/on kyse YHDEN siis vain yhden lauseen sanamuodosta potilaalle tehdyssä B-lausunnossa !! Tämän "väärinkirjoitetun"  lauseen takia sitten kaikki potilaan asiat seisoo muissakin instansseissa kun Kelassa. Todella ärsyttävää kun omasta puolestasi yrität huolehtia potilaan asioista mahdollisimman hyvin ja ripeästi ja sitten toisessa paikassa aletaan napista yhdestä lauseesta ja sillä tavalla vesitetään kaikkien muiden hyvin hoidettu työ!