Voi luoja että oli tylsä työpäivä. Potilaita kyllä oli suht tasaisena virtana mutta jotenkin tuntui ettei aika kulu yhtään. Lienee syynä se että odotin niin hitosti duunista pääsyä ja shoppailemaan lähtemistä. Kävin ostamassa ne ajohousut!!!   *aaltoja ja tuuletusta*  Vähän jännitti onko liikkeessä oikeeta kokoa housuista mutta onneks siellä oli. Olin jo valmiiksi mp-messuilla sovittanut housuja niin ei tarvinnut liikkeessä kun huikata myyjälle minkä koon haluan. Nopeeta toimintaa, ukko totesi että kunpa oisin kaikissa kaupoissa yhtä nopee tekee päätöksiä.
No okei, inhoon vaatteiden ostoa ja teen yleensä sen hyvin nopeasti mutta saatan jumittua johonkin kirjakauppaan vaikka kuinka kauaksi aikaa :) Minkäs sille mahtaa että kirjat on yks mun intohimo, keittokirjat erityisesti. Niitä löytyykin muutama hyllymetri keittiöstä...

Huomenna ois sit perjantai ja haen pyörän liikkeestä kotia!! Ja heti on vkonlopun ajoja kyselty :D Pitäis ainakin kahden kaverin kanssa lähteä ajelee. Ihan kivaa tulee varmasti olee koska molemmat kavereista on melkein yhtä keltanokkia pyörän päällä kun mä :) Sekoillaan ja kohelletaan sitten yhdessä tien päällä. :D Lupaan kyllä ajella varovasti.